از ثبت نام تا ارسال صورتحساب به سامانه مودیان کنارتان هستیم

اطلاعات بیشتر

حسابداری تولیدی

عملیات ثبت، طبقه بندی، تلخیص و گزارش رویدادهای مالی در شرکت هایی ست که مواد اولیه را طبق فرآیندی به کالای دیگر تبدیل می کنند. حسابداری تولیدی سعی دارد با محاسبه قیمت تمام شده کالاها، علاوه بر باز گرداندن سرمایه اولیه، سود قابل ملاحظه ای نصیب شرکت و سهام داران آن نماید که برای دستیابی به این مهم نیاز به استفاده از یک سیستم یکپارچه و به دور از پیچیدگی جهت تهیه اطلاعات مربوط به بهای تمام شده می باشد.

 

حسابداری تولیدی سعی دارد با محاسبه قیمت بهای تمام شده از ایجاد سوء تفاهم سهام داران در زمینه افزایش نقدینگی که ممکن است به دلایل زیر باشد جلوگیری نماید.

1- نحوه تسویه خرید مواد اولیه در مقابل تسویه فروش محصولات (سن بدهی)

2- افزایش قیمت دارایی ها و مواد و موجودی های کالا ناشی از تورم

3- تزریق پول از طریق پیش دریافت ها و وام ها

در شرکت های تولیدی زیادی مدیران و سهام داران متوجه زیان قابل توجه خود نیستند و این مورد به بقای مجموعه آسیب خواهد رساند.

حسابداری تولیدی برای شرکت هایی که طی فرآیندی کالایی را به کالای دیگر تبدیل می کنند ضروری است و به این مجموعه ها این امکان را می دهد که واحد مالی بتواند هزینه های فرآیند تولید، فروش و هزینه های نگهداری کالا را محاسبه و بر اساس این اطلاعات به دنبال راهکارهایی برای کاهش هزینه های تولید و خواب سرمایه و کنترل میزان تولید و ارائه گزارش در مورد میزان تولید محصول فروخته شده و موجود در انبار را تهیه و به مدیران و صاحبان سرمایه جهت تعبیه سیاست های سوددهی ارائه دهد.

3- اعتبار سنجی ورودی ها : مرحله آخر بررسی صحت ورودی اطلاعات و پیوستن آن ها به خط مشی شرکت است جهت اینکه اطمینان حاصل شود که کارمندی یا مزایا و کسوراتی در محاسبات حقوق جا نمانده باشد.

نرم افزار اوراش با امکاناتی چون جدول استاندارد مواد، برگه تولید محصولات، بروز رسانی نرخ های محصولات ناشی از تغییرات در قیمت مصارف مواد اولیه و برنامه ریزی تولید به مجوعه های تولیدی این امکان را می دهد که در بازار تجارت در میان رقبا سیاست های لازم را تعبیه نمایند و با تغییر در قوانین حاکم بر تولید محصولات هماهنگ گردند.